Om oss

Vi på joggingvagnar.se är ett gäng träningsnördar som älskar att träna och att vara ute i skog och natur. Uttrycket att det ”finns inga dåliga väder bara dåliga kläder” stämmer på oss till punkt och pricka. Finns det för övrigt något roligare än att få vara utomhus och att spendera härlig tid tillsammans med sina barn? Vi tycker åtminstone inte det.

Vi varken säljer eller lagerhåller några av alla de produkter som du kan hittar här på vår webbplats. Via text och annonser här på vår webbplats så rekommenderar vi enbart våra samarbetspartners olika produkter, för att vi gör detta så får vi även viss ersättning som tack för hjälpen. Välkända webbplatser och Skandinaviska varumärken som Thule, Trille, North och Beemoo hos partners som Jollyroom, Babyland, Babyshop och Baby V är vad du exempelvis kan hitta här hos oss.

Vi rekommenderar enbart produkter som vi har testat själva samt produkter som vi även vet håller absolut högsta kvalité, funktionalitet och prestanda. Skulle du ha några som helst frågor eller funderingar kring den produkt som du har hittat här hos oss så vänd dig alltid direkt till kundtjänst hos det företag där du har köpt din produkt eller där du är intresserad av att köpa en produkt.

Skulle du däremot ha förbättringsförslag, samarbetsförslag eller synpunkter kring vår webbplats, joggingvagnar.se, så är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss via E-post: info@joggingvagnar.se. Under vanlig arbetsvecka, måndag till fredag, så försöker vi alltid återkomma till dig inom 24 timmar.