”Vad är Thule Chariot Cross 1 för typ av modell?”

Chariot Cross 1 är en cykelvagn i grunden. Modellen är även en multivagn som enkelt kan göras om till joggingvagn och/eller längdskidåkningsvagn. 

”Är Thule Chariot Cross 1 enkel att ta med när man ska ut och resa?”

Ja modellen är väldigt enkel att ta sig med. Den väger endast 13,8 kg och tar minimalt med plats när den är hopfälld.

Thule Chariot Cross 1

Om du söker en riktigt bra och flexibel allroundvagn, ja då är Chariot Cross 1 verkligen modellen för dig. Designad för promenader, löpning, cykling och längdskidåkning så ger denna multivagn dig och ditt barn fantastiskt roliga upplevelser tillsammans. Kit för längdskidåkning och jogging kan köpas till precis så som man även kan göra till Thules övriga multivagnar.

Köpa Chariot Cross 1

Thule Chariot Cross 1 ger dig mycket värde för pengarna. Med sin flexibilitet, säkerhet och komfort så får du allt du egentligen behöver i en joggingvagn, detta utan att man tummar något på kvalitén. Denna modell passar perfekt för dig som:

⦁ Vill ha en riktigt bra allroundvagn som är anpassad för alla de aktiviteter som den är avsedd för. Den passar precis lika bra oavsett om man vill använda den i stadsmiljö, i skog och terräng, på landsvägen som i längskidspåret.
⦁ Vill ha en smidig och enkel produkt att manövrera för aktiviteter som den är att ta med sig när man ska ut på resande fot.
⦁ Önskar en multivagn som är avsedd för 1 barn.
⦁ Önskar få högsta kvalité, funktionalitet och prestanda för den investering som du gör. Även om den kostar mer än vad många konkurrerande modeller gör på marknaden så är den också värd det med tanke på vad man får för pengarna.

Innan du köper din Chariot Cross, se till så att den är utrustad med den utrustning och kit som du önskar. Hos vissa få återförsäljare på nätet som i fysisk butik så kan vissa kit och utrustning ingå medans det är vanligare hos andra att man behöver köpa dessa separat. 

Egenskaper

Thule Chariot Cross 1 har exakt samma egenskaper som du kan läsa om på Thule Chariot Cross 2.

Andra vanliga frågor och svar om modellen!

Det finns ingen högsta åldersgräns för produkten utan produkten har istället en högsta maximum viktbelastning om 34 kg.  Anledningen till att det inte finns någon högsta max. ålder för produkten beror å att alla barn är olika i sin utveckling. Det är dock vanligt att många barn har kommit upp i ca. 9-10 års ålder när man når produktens max. viktkapacitet.

Ja det kan barnet ha och faktum är att det alltid är något vi rekommenderar. Det finns ingen svensk lag som säger att barnet måste ha på sig hjälm i vagnen men det är ändå som sagt något som vi alltid starkt rekommenderar.

Ja det kan du göra. Hos flera återförsäljare samt i Thules egna webshop så kan du köpa till handaktiverade bandbromsar på bakhjulen när du vill ha större kontroll och ökad trygghet.

Ja, du har minst 14 dagars ångerrätt. Om du vill lämna tillbaka ditt kit för längdskidåkning så kontakta kundtjänst hos det företag där du köpte ditt kit.

Du kan spola av vagnen med ljummet vatten och även använda en mjuk och ren trasa om det skulle behövas. De vadderade sätena är löstagbara och kan också rengöras med fuktig trasa. Handtaget på vagnen rengörs också bäst med fuktig trasa.

Ja det kan du göra. En multivagn som Chariot Cross behöver precis som vanliga barnvagnar checkas in och lämnas som specialbagage. Vi rekommenderar även att du har ett bra tygöverdrag, som exempelvis Thule Storage Cover, över din Chariot Cross vid transporter.