”Vad är Thule Chariot Cross 2 för typ av modell?”

Thule Chariot Cross 2 är en cykelvagn avsedd för upp till 2 barn. Köper man till kit för jogging eller längdskidåkning så kan modellen även användas till detta.

 

”Vem passar Thule Chariot Cross 2 för?”

Den passar perfekt för alla aktiva barn och föräldrar som tycker om att utföra utomhusaktiviteter tillsammans.

Thule Chariot Cross 2

I Thule Chariot Cross 2 så får man en fantastisk multivagn som är avsedd för promenader, jogging, cykling och längdskidåkning.
Denna multivagn är designad för massor av aktiva och roliga uteaktiviteter tillsammans, vi kan garantera att den inte kommer att lämna vare sig barn eller förälder missnöjd.

Köpa Chariot Cross 2

Maximal prestanda, högsta kvalité och en produkt som gör sig lika bra på landsväg, i skog och mark som på snö är vad du får om du köper en Thule Chariot Cross 2. Den är en fröjd att både åka inuti som den även är att springa, åka eller köra framför. 

Med alla dess fördelar så blir den också väl värd sin investering med tanke på vad man också för priset. Till Chariot Cross har du dessutom möjligheten att kunna köpa till ett kit för jogging och/eller längdskidåkning om du skulle vilja. Chariot Cross 2 passar helt perfekt för:

⦁ Dig som vill ha en multivagn som är anpassad för löpning, promenader, cykling och längdskidåkning och som är precis lika bra på samtliga underlag.
⦁ Alla som önskar en produkt av högsta kvalité och funktionalitet. Thule Chariot Cross passar precis lika bra för vardagsmotionärer som den gör för elitidrottare.
⦁ Som vill ha en multivagn som är lätt och enkel att hantera i alla miljöer och på alla olika underlag. Chariot Cross 2 väger endast 14,5 kg.
⦁ Alla som vill ha möjligheten att låta 1-2 barn åka i vagnen.

Vanligtvis så ingår inte kit för jogging eller kit för längdskidåkning i Thules multivagnar. Kit köps vanligtvis separat även om det ibland kan ingå kit hos vissa återförsäljare online eller i fysisk butik. Se alltid över detta på förhand så att du är säker att du får det eller de kit som du vill ha.

Egenskaper

Thule Chariot Cross 2 är designad för att kunna utföra promenader, cykling, jogging och längdskidåkning och för att vara precis lika funktionell oavsett underlag. Enkel att fälla ihop och att ta med i bilen, bussen, tåget eller på flyget. Det lutningsbara sätet, de vadderade sätena och den justerbara fjädringen ger ökad komfort för barnet/barnen som sitter i vagnen. De justerbara ventilerna på sidorna optimerar vilket luftflöde som man vill ha i vagnen. 

De löstagbara klämmorna ökar ventilationen ytterligare när man exempelvis använder regnskyddet. Barnet sitter alltid tryggt och säkert tack vare den fempunkts säkerhetssele som Chariot Cross är utrustad med. Den kraftfulla baklyktan ger ytterligare säkerhet och synlighet för barn och förälder.

Det tillhörande VersaWing-systemet- gör att man väldigt snabbt och enkelt kan skifta mellan olika aktiviteter oavsett vilken typ av kit som man än använder. Med sitt Click n’ Store – system- så får man även praktisk förvaring av olika tillbehörskit. Det populära XL lastutrymmet som Chariot Cross är utrustad med kan enkelt packas undan för alla som önskar ett ökat löpstegsutrymme vid jogging. 

Andra vanliga frågor och svar om Chariot Cross 2

Ja Thule Group är ett svensk företag som är noterat på Stockholmsbörsen och som har sitt huvudkontor i Malmö. Thule Group äger ett antal olika varumärken som alla är relaterade till fritid och transporter.

Ja det kan du göra. Finns inte tillbehöret här hos oss så kan du antingen hitta detta hos din närmaste återförsäljare eller hos Thules webshop.

Thule Chariot Cross 2 passar alldeles utmärkt för löpning på landsväg. För att detta ska vara möjligt så behöver du köpa till ett kit för jogging.

Vi samarbetar med flera partners som återförsäljer de produkter som du kan hitta här hos oss. Genom detta så kan vi också marknadsföra de mest prisvärda modellerna för dig som kund att välja mellan.

Det som skiljer de båda Chariot-modellerna åt är dels vilken typ av upphängning och stoppning som respektive modell har.  Modellerna skiljer sig även åt vilka olika färgval som finns att välja mellan samt vilka olika tillbehör som ingår för produkterna. Exempelvis så kommer Chariot Sport- modellerna med ett ingående styrbroms- och låssystem som inte Chariot Cross har.

De vadderade sätena är löstagbara och väldigt enkla att rengöra. Du rengör de vadderade sätena allra bäst med en fuktig ren trasa.

Kontakta i sådana fall närmaste återförsäljare av Thules produkter så hjälper de dig att reparera din vagn. Du får hjälp med att hitta närmaste återförsäljare via Thules hemsida, thule.com.

Ja, du har alltid minst 14-dagars ångerrätt när du gör ett köp online. Det är lagstiftat så att du som konsument alltid ska ha rätt till minst 14 dagars ångerrätt när du shoppar på nätet.