Thule Chariot Lite 1

6 290 kr

”Är Thule Chariot Lite 1 enkel att styra?”

Thule Chariot Lite 1 är extremt lätthanterlig tack vare sin lätta vikt, sin aerodynamiska design och sin funktionella konstruktion.

”Är Thule Chariot Lite 1 enkel att ta sig med ut på resande fot?”

Ja det är den. Thule Chariot Lite 1 är lätt och tar minimalt med plats när den väl är hopfälld. Den är lika enkel och smidig att ta med i bilen, bussen, tåget som på flyget.

Thule Chariot Lite 1

Thule Chariot Lite 1 är en multisportvagn som är avsedd för promenader, löpning,  cykling och längdskidåkning. Denna otroligt prisvärda multisportvagn passar lika perfekt för  roliga träningsrundor tillsammans som den även gör för härliga vardagsutflykter mellan barn och förälder. Som flera bra tillbehör till vagnen så kan man även köpa ett kit för jogging och längdskidåkning om man skulle vilja. 

Köpa Chariot Lite 1

Här får man en riktigt bra multisportvagn till ett mycket bra pris. Chariot Lite passar precis lika bra för aktiviteter i stadsmiljö som den även gör för tuffare aktiviteter i varierad terräng. Chariot Lite är en lättviktsvagn som ändå täcker det kompletta behovet av alla egenskaper och tekniska detaljer som man kan tänkas behöva i en riktigt bra multivagn. Om man sedan skulle vilja köpa till olika tillbehör så finns alltid ett stort utbud av extrautrustning att tillgå. Vi rekommenderar Chariot Lite 1 till dig som vill ha en multivagn som:

⦁ Klarar all terräng och som är avsedd för alla aktiviteter som promenader, löpning, cykling och längdskidåkning.
⦁ Har lätt vikt och är enkel att manövrera.
⦁ Önskar få mycket multivagn för pengarna.

Ett bra tips är alltid att välja produkt efter sina förutsättningar och intressen. Om man till största del befinner sig i stadsmiljö så är det bra att välja en produkt anpassad för detta. Detsamma gäller om man exempelvis gillar att promenera eller löpa i skog och mark.

Älskar man längdskidåkning och bor i en del av Sverige så har snö en stor del av året, ja då är det också värt att investera i att köpa till ett kit för längdskidåkning till sin Thule Chariot Lite 1. Är man någon som vill spendera mycket tid i joggingspåret så får man heller inte missa att köpa till det oftast separata joggingkitet.

Egenskaper

Modellen är hopfällbar och otroligt lätt, enkel och smidig att både ta med sig bilen och även på bussen, tåget eller flyget. Ett bra fjädringssystem gör alla aktiviteter bekväma för både barn och förälder. Med sitt VersaWing-system så går det alltid snabbt och enkelt att kunna växla mellan olika typer av aktiviteter, detta oavsett vilket kit som används. Thule Lite 1 har ventiler som enkelt kan justeras.  Genom de justerbara ventilerna så får barnet i vagnen alltid perfekt temperatur och ventilation.

Tar man bort de löstagbara klämmorna så ökas ventilationen ytterligare när exempelvis regnskyddet används. Med sitt Click n’ Store –system så får du praktisk förvaring av tillbehörskit i vagnen och som är avsedd för när du vill växla mellan aktiviteter. Thule Lite 1 har en baklykta av högsta kvalité vilket ger ökad synlighet och trygghet för både barn och förälder

Andra vanliga frågor och svar om Thule Chariot Lite 1

Nej, modellen är väldigt lätt och enkel att montera. När den sedan är hopmonterad så är den också otroligt enkelt att fälla ihop och att fälla upp. I ditt köp så ingår även en instruktionsbok om hur produkten ska monteras och även hanteras i övrigt.

Vänd dig i sådana fall till din närmaste Thule-återförsäljare, dessa hjälper då dig med att reparera din produkt. Om du skulle behöva hjälp med att hitta närmaste Thule-återförsäljare så kan du söka efter dessa via hemsidan på thule.com.

Ja, Thules joggingvagnar och deras övriga produkter har genomgått alla nödvändiga och tuffa tester som behövs för sina produkter.  

Alla produkter är designade och tillverkade av högsta kvalité. Thule ser till att alla deras produkter uppfyller deras höga krav på funktion och kvalitet, detta görs genom att de testar dem vid Thule Test Center i Sverige enligt deras Thule Test Program. 

Thules Test Program omfattar delar som vibration, krock, materialutmattning och miljötester, för att enbart nämna några av de områden som ingår i företagets tester.

Ja i alla Thules joggingvagnar så ingår en garanti på 2 år. Du kan även få en utökad garanti om du väljer att registrerar din produkt på thule.com inom två år från och med det datum som du gjorde ditt köp av din valfria Thule joggingvagn.

Nej, produkten kommer att skickas från någon av våra samarbetspartners som är återförsäljare av Thules produkter. Vi på joggingvagnar.se är ingen återförsäljare utan vi rekommenderar enbart produkterna och får på så vis en mindre ersättning från våra samarbetspartners. Det är via dessa rekommendationer som vi på joggingvagnar.se genererar våra intäkter och som möjliggör att vi kan sammanställa all information gällande alla joggingvagnar på marknaden.

Ja du har alltid ångerrätt på ditt köp. Din ångerrätt gäller i minst 14 dagar, enligt svensk lagstiftning. Om du skulle ångra ditt köp så kontakta i sådana fall företaget där du köpte din produkt och för att ta reda på hur produkten ska skickas tillbaka dom.