Thule Chariot Lite 2

”Passar Thule Chariot Lite 2 för alla ägare?”

Ja det gör den. Den är otroligt enkel att styra, lätt att fälla upp/ner samt smidig att transportera. På så vis så passar den även alla ägares önskemål och behov.

”Är det svårt att byta kit när man ska skifta mellan aktiviteter?”

Nej, det går snabbt och enkelt att skifta mellan olika aktiviteter tack vara modellens extremt finurliga VersaWing-system.

Thule Chariot Lite 2

Thule Chariot Lite 2 är en fantastiskt prisvärd multivagn avsedd för promenader, löpning, cykling och längdskidåkning.  Denna fantastiska lättviktsvagn är designad för massor av roliga och tuffa utomhusaktiviteter mellan barn och förälder. Ett kit för cykling ingår medan ett kit för löpning och/eller längdskidåkning enkelt köpas till om man skulle vilja.

Köpa Chariot Lite 2

I Chariot Lite 2 så får man en komplett multivagn som är lätt och enkel att manövrera trots att den är avsedd för upp till två barn. Chariot Lite 2 är en lättviktsvagn som ger dig allt som du behöver för att kunna utföra alla aktiviteter i alla olika typer av miljöer. Chariot Lite 2 passar precis lika bra i skog och mark som den även gör i längdskidspåret, på landsvägen eller inne i staden. Vi rekommenderar Thule Chariot Lite 2:

⦁ Till dig som vill ha en multivagn som klarar av löpning, promenader, cykling och längdskidåkning.
⦁ Som vill ha en produkt som är otroligt smidig och lätthanterlig.
⦁ Som önskar en multivagn som är avsedd för 1-2 barn.
⦁ Till dig som vill få så mycket multivagn som du bara kan få till ett så lågt pris som möjligt.

Se till att välja din multivagn efter dina intressen, vilken miljö du främst kommer att befinna dig i samt vilket eller vilka tillbehör du önskar ha till din mulitvagn. En bra produkt från Thule bör ses som en bra investering för trygga och roliga aktiviteter tillsammans mellan barn och förälder. Se även till att välja en produkt som har de kit som önskar ska ingå, exempelvis så säljs vanligtvis kit för jogging och längdskidåkning separat.

Egenskaper

Thule Chariot lite 2 är en fantastiskt lätthanterlig multivagn. Du fäller upp och ner din Chariot Lite 2 på ett ögonblick. Tack vare att den tar upp så lite plats som hopfälld samt att den även är en riktig lättviktare så blir den också otroligt enkel att ta med sig ut på resande fot. Med sitt suveräna fjädringssystem så blir alla aktiviteter en behaglig upplevelse för både barn och förälder. Produkten är utrustad med smarta ventiler som enkelt kan justeras.

Ventilernas syfte är till för att man ska kunna optimera luftflödet och klimatkontrollen för barnet/barnen som åker i vagnen. Man kan även välja att ta bort de löstagbara klämmorna för att öka ventilationen ytterligare. Thule Chariot Lite 2 är även utrustad med ett så kallat VersaWing och Click n´Store system. Med sitt VersaWing-system så kan man snabbt och smidigt växla mellan olika typer aktiviteter som man önskar utföra. Click n’ Store –systemet ger dig samtidigt en riktigt bra förvaringslösning för olika tilllbehörskit som du vill ha med dig i vagnen.

Andra vanliga frågor och svar om Thule Chariot Lite 2

Thule Chariot Lite 2 har en garanti på 2 år. Du kan även få en utökad garanti om du väljer att registrera din produkt på Thules hemsida, thule.com. Om du önskar en utökad garanti så var noga med att registrera din produkt inom 2 år från köptillfället.

Vi rekommenderar alla att ta Thules generösa erbjudande om en utökad garanti och att registrera sin produkt direkt vid köptillfället.

Viktkapaciteten är satt till max. 45 kg för produkten. Då alla barn är olika i sin utveckling så gäller en max. viktkapacitet istället för en högsta åldersgräns för varje Thule-vagn.

Vi samarbetar med olika företag som många återförsäljer en och samma produkt. På så vis så tar vi in prisuppgifter från alla våra partners och där vi kan marknadsföra varje specifik produkt till bästa möjliga pris.

Ja, du kan alltid köpa en Thule Chariot Infant Sling och/eller en Baby Supporter. Infant Sling är en vadderad hängmatta som ger stöd i sidled samt maximal stabilitet för ditt barn. En Baby Supporter ger barnet huvudstöd och ytterligare bekvämlighet när barnet sitter upp. Vi rekommenderar alltid att barnet/barnen har hjälm när de åker i vagnen.

Chariot Lite 2 är perfekt för aktiviteter i stadsmiljö. Anledningen till detta beror på att den är en lättviktsvagn som gör den otroligt enkel att manövrera och att hantera i övrigt.

Vanligtvis så ingår inte kit för längdskidåkning och jogging även om det hos vissa återförsäljare kan ingå. Där dessa inte ingår så kan de istället köpas till separat om man skulle önska. Tillbehörskit kan antingen köpas här på vår hemsida, hos närmaste återförsäljare eller direkt på Thules hemsida.