Thule Chariot Sport 1

Thule Chariot Sport 1 är multivagnen för dig som inte önskar kompromissa med något. Här får du en multivagn som verkligen har allt och lite till. Promenader, löpning, cykling och längdskidåkning är aktiviteter som Thule Chariot Sport 1 är designad för. I vår jämförelse av samtliga multivagnar på marknaden så tar Thule Chariot Sport hem en knapp med ändå solklar förstaplats.

Köpa Thule Chariot Sport 1

Chariot Sport är utan tvekan multivagnarnas motsvarighet till Rolls Royce och den ultimata multivagnen. Om man verkligen är ute efter full prestanda, 100% yttersta kvalité rakt igenom och en produkt som även är otroligt stabil men ändå fantastisk smidig i alla olika typer av miljöer och terränger, ja då är också Chariot Sport multivagnen för dig.

Precis som med alla övriga multivagnar från Thule så har man möjligheten att kunna köpa till ett kit för längdskidåkning och/eller jogging om man skulle vilja. Thule Chariot Sport 1 passar perfekt för dig:

⦁ Som vill kunna utföra alla aktiviteter som vagnen är designad för, d.v.s promenader, löpning, cykling och längdskidåkning.
⦁ Som värdesätter högsta prestanda och kvalité och som helt enkelt vill ha det bästa som marknaden har att kunna erbjuda när det gäller multivagnar.
⦁ Som önskar en multivagn som är otroligt lätt och smidig att manövrera, Chariot Sport 1 väger endast 14 kg.
⦁ Som önskar en multivagn avsedd för 1 barn.

Vissa återförsäljare säljer vissa kit separat medans andra kit ibland kan ingå hos andra återförsäljare. Se alltid över detta på förhand så att du är säker på att du får en produkt som har de kit som du önskar ingå. Skulle återförsäljaren sakna de kit eller tillbehör som du önskar så hittar du annars dessa via Thules hemsida, thule.com.

Egenskaper

Thule Chariot Sport 1 har exakt samma egenskaper som du kan läsa om på Thule Chariot Sport 2.

Vanliga frågor och svar om Thule Chariot Sport 1
Vilka färger finns modellen i?
Chariot Sport 1 finns i färgerna Aluminium/Black, Blue/Black och Chartreuse/Mykonos. Vilka färger som kan vara tillgänliga hos de olika återförsäljarna som du kan hitta här på vår hemsida kan variera de emellan.
Är det svårt att byta kit på vagnen?
Det är väldigt enkelt och smidigt att byta kit på sin Chariot Sport, detta tack vare produktens så kallade VersaWing-system.
Vilken garantilängd har Thule Chariot Sport 1?
Modellen har 2 års garanti. Du kan även få en utökad garantilängd på din produkt om du väljer att registrera köpet på Thules hemsida. För att du ska kunna nyttja den utökade garantilängden så behöver du registera ditt köp på Thules hemsida inom 2 år från det datum som köpet gjordes.
Vilken typ av terräng passar den bäst i?
En av anledningarna till att Thules produkter och specifikt Chariot Sport är världsledande beror på att den passar lika bra för alla typer av terräng och underlag. I stadsmiljö, i löpspåret i skogen, på landsvägen som på snön, Chariot Sport passar lika bra för alla dessa underlag.
Vad gör jag om jag ångrar mitt köp?
Enligt svensk lagstiftning så har du alltid minst 14 dagars ångerrätt. Om du skulle ångra ditt köp så kontakta alltid först kundtjänst hos det företag som du köpte produkten hos.
Tillverkar ni produkterna själva?
Nej, vi varken tillverkar eller lagerhåller några produkter som du kan hitta här på vår hemsida. Vi rekommenderar enbart våra samarbetspartners produkter som du kan hittar här hos oss. När man hittat en produkt som man gillar här på joggingvagnar.se och som man vill köpa så kommer även ditt köp att genomföras på vår partners hemsida. Det är sedan även vår partner som skickar produkten direkt till dig ifrån sitt lager.
Säljs alltid ett kit för jogging och ett kit för längskidåkning separat?
Vanligtvis så säljs dessa separat av de allra flesta återförsäljare och webshopar även om man också ska tillägga att det inte alltid är så. Det är därför extra viktigt att se över vilka kit som ingår innan man gör sin beställning.
Finns ytterligare säkerhetsprodukter för barnet att köpa?
Ja, hos flera återförsäljare samt på thule.com så finns exempelvis både en Infant Sling och Baby Supporter att kunna köpa. Dessa produkter ger ytterligare support och säkerhet för barnet. Vi rekommenderar även att barnet alltid använder hjälm när barnet sitter i vagnen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Slå på/av innehåll
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Slå på/av innehåll