Thule Chariot Sport 2

Du som söker marknades mest ultimata multivagn kan sluta leta nu. I Thule Chariot Sport 2 får du allt vad du letar efter och mycket mer därtill. Designad för tuffa och roliga aktiviteter som promenader, löpning, cykling och längdskidåkning så får både barn och förälder alla sina lystmäten tillgodosedda. Multivagnarnas motsvarighet till Rolls Royce är vad man får om man väljer en Chariot Sport 2 från Thule.

Köpa Thule Chariot Sport 2

Även om Chariot Sport 2 kostar en slant att köpa så är den utan tvekan också mycket väl värd sin investering. Maximal prestanda, funktionalitet och en produkt som är tillverkad av absolut högsta kvalité är vad man får när man köper en Chariot Sport. Inget har lämnas åt slumpen vid tester och tillverkning och att den till motsvarighet mot många andra multivagnar inte bara säger sig vara bra i alla olika typer av terräng utan också verkligen är det fullt ut, ja det gör den bara än bättre. 

Ett bevis på att det inte bara är snack och lite verkstad som gäller för Thules produkter får man också som kund först genom en garanti på 2 år men där man även kan få en utökad garanti på sin produkt. Utökad garanti får man om man registrerar sin produkt på thule.com inom 2 år från köptillfället, denna extra trygghetsgaranti är man ensamma om i branschen att kunna erbjuda. Chariot Sport 2 från Thule passar utmärkt för kunder som:

⦁ Vill ha en multivagn som är avsedd för promenader, löpning, cykling och längdskidåkning och som dessutom är precis lika bra i alla olika typer av svensk terräng.
⦁ Vill ha den mest ultimata multivagn som marknaden har att erbjuda. Maximal prestanda, total funktionalitet och 100% kvalité är vad som erbjuds.
⦁ Önskar en multivagn som är otrolig enkel och smidig att manövrera i alla typer av terräng och underlag. Chariot Sport 2 väger endast 15,9 kg.
⦁ Önskar en multivagn som är avsedd för 1-2 barn.

Hos vissa återförsäljare online och i butik så kan tillbehörskit köpas till medans det hos andra kan ingå tillbehörskit för produkten. Innan du köper din Chariot Sport, se alltid till att den har de önskade kit som du vill att den ska ha. Det är vanligast att kit för jogging och kit för längdskidåkning behöver köpas till separat.

Egenskaper

Designad för promenader, cykling, jogging och längdskidåkning. Chariot Sport är precis som övriga joggingvagnar från Thule otroligt enkel och smidig att fälla upp och ner. Den tar betydligt mindre plats än många vanliga renodlade barnvagnar och blir på så vis väldigt enkel att ta med sig i bilen, bussen, tåget eller på flyget.
Det lutningsbart sätet kan fällas tillbaka med en enda hand och tillsammans med det högklassiga justerbara fjädringssystemet så blir alltid aktiviteten bekväm för barnet. För ökad komfort för barnet så har Chariot Sport även helt vadderade säten som dessutom är löstagbara och enkla att rengöra vid behov.
Med Chariot Sports tillhörande ventiler så kan luftflödet justeras efter önskemål, de löstagbara klämmorna kan öka ventilationen ytterligare när exempelvis regnskyddet används. Avtagbara fönster och ett ställningsbart solskydd i flera lägen gör åkturen än behagligare för barnet.
Thule Chariot Sport är även utrustad med högsta möjliga säkerhetsnivå för ditt barn. Med en handaktiverad skivbroms så blir kontrollen och säkerheten än bättre i alla olika typer av terräng. För att öka på säkerheten och tryggheten för både barn och förälder ytterligare så har Chariot Sport även en fempunkts säkerhetssele och en baklykta för ökad synlighet. Som grädde på moset så ingår dessutom ett bra låssystem.
Thule VersaWing-systemet möjliggör att man otroligt snabbt och enkelt kan växla mellan olika aktiviteter oavsett vilket kit det än är som man använder för stunden. Thule Click n’ Store – systemet ger dig praktisk förvaring av produktens tillbehörskit i vagnen till när du vill växla mellan aktiviteter. Produkten är även designad med ett XL lastutrymme , detta kan på ett mycket finurligt och uppskattat sätt enkelt packas undan för att kunna ge ökat löpstegsutrymme vid löpning.

Vanliga frågor och svar om Thule Chariot Sport 2
Är den svår att montera ihop?
Chariot Sport 2 är otroligt enkel och lätt att montera ihop. I ditt köp så ingår även en instruktionsbok om hur produkten ska monteras ihop tillsammans med all annan nödvändig information som gäller för produkten.
Passar den bra om jag bara vill använda produkten för promenader och jogging?
Om du enbart vill använda produken till promenader och jogging så rekommenderar vi istället testvinnaren Thule Glide 2. Just Chariot Sport är en multivagn som främst passar dig som vill kunna göra alla aktiviteter som den är designad för, d.v.s promenader, cykling, löpning och längdskidåkning.
Kan jag byta produkten till en annan färg?
Ja, som kund så har du alltid minst 14-dagars ångerrätt. Kontakta kundservice hos det företag som du köpte din produkt hos så hjälper de dig att byta produkten.
Kan kit för längdskidåkning även användas för alpin skidåkning?
Ett kit för längdskidåkning är enbart designad just för ländskidåkning. På grund av detta så rekommenderar vi inte att man använder produkten för något som den inte är avsedd för.
Vad gör jag om vagnen måste lagas?
Kontakta närmaste återförsäljare av produkten så hjälper de dig att reparera din produkt. Via thule.com så kan du få hjälp med att hitta närmaste återförsäljare.
Kan jag köpa extra produkter och tillbehör till min produkt?
Ja du kan alltid hitta ett stort utbud av tillhörande produkter hos närmaste återförsäljare och/eller på Thules hemsida.
Kan barn som är i olika ålder åka i vagnen samtidigt?
Ja det kan de. Produkten har en max. viktkapacitet om totalt 45 kg, båda barnen inräknade. För att få en så jämn fördelning av vikt i vagnen som det bara är möjligt så är det dock bra om det inte är för stor viktskillnad mellan barnen.
Sitter ett enda barn lika säkert i en vagn som ändå kan användas av två barn?
Ja det gör barnet. Oavsett om ett eller om två barn åker i vagnen så åker de båda alltid lika tryggt och säkert. Anledningen till detta är att de båda alltid är fastspända med varsin fempunkts säkerhetssele.