”Vad kostar en joggingvagn från Thule?”

En joggingvagn som Thule Glide 2 kostar ca 7700 kronor. Priset kan variera beroende på köpställe.

”Vem passar en joggingvagn för?”

En joggingvagn passar för alla som tycker om löpning i alla olika typer av terräng.

Är det fri frakt på alla Thules joggingvagnar”

Ja, du har alltid fri frakt på alla Thules joggingvagnar som du kan hitta här på vår hemsida.

”Vilken multivagn är bäst för löpning?”

Multivagnarna Chariot Sport,  Chariot Cross och Chariot Lite passar bäst för löpning.

 

Thule joggingvagn

Vad är en Thule joggingvagn? En Thule joggingvagn är en barnvagn avsedd för löpning och promenader med ditt barn. Flera av Thules produkter är renodlade joggingvagnar medans andra är multivagnar som också kan användas till jogging. Alla Thules produkter är bekväma, snygga, säkra och av högsta kvalité.

Köpa Thule joggingvagn

Här hos oss på joggingvagnar.se så hittar du den Thule joggingvagn som du letar efter. Thules joggingvagnar tillhör de absolut bästa som finns i branschen. Du får alltid 100% kvalité rakt igenom när du köper en joggingvagn från Thule. När man ska välja en passande joggingvagn eller löpvagn och springvagn som de även kallas, tänk även på detta:

⦁ Vilka aktiviteter som du vill kunna använda din joggingvagn till. Thule har modeller som enbart är avsedda för löpning och promenader. Utöver detta så erbjuder man  även multivagnar som kan kombineras mellan promenader, löpning och/eller cykling och längdskidåkning.

⦁ Om du vill att din Thule löpvagn ska ha plats för ett barn eller för två barn.

⦁ Vilka tillbehör, storlek, vikt, färg eller annat utseende som du önskar.

⦁ Hur mycket pengar du är beredd att investera i din Thule springvagn.

Det alla Thules modeller har gemensamt, oavsett vilken modell som du än väljer, är att de alla har högsta komfort och är snyggt designade. Dessutom så är alla löpvagnar från Thule kvalitetstestade. Produkterna är testade i tuffa aktiviteter i alla olika typer av miljöer och väderförhållanden. 

Extra garanti på joggingvagnarna från Thule

När det är 100% kvalité som erbjuds så kan man också känna sig extra trygg . Trygghetskänslan ökar ytterligare tack vare den garanti på 2 år som ingår när man köper en Thule löpvagn. Utöver detta så kan även få en så kallad Thule Extended Warranty på din löpvagn.  Utökad garanti gäller om du registrerar din produkt hos Thule inom två år dess att du gjorde ditt köp. Läs mer om Thule Extended Warranty och om garantiperioden för just din specifik produkt i den tillhörande garantin. 

Om du är osäker på vilken modell du ska välja så kan det många gånger vara bättre att välja en modell som har lägre kostnad. Här kan man istället byta upp sig längre fram om man skulle vilja. En ytterligare stor fördel med Thules modeller är att de tack vare den höga kvalité som erbjuds även har ett betydligt högre andrahandsvärde än vad konkurrerande varumärken på marknaden har.

Tänk även på detta när du ska välja din joggingvagn från Thule!

Sverige har en varierande terräng ihop med ett varierande klimat från norr till söder, detta är  också viktigt att ta i beaktande när man ska välja sin Thule springvagn.
Tillbringar sin mesta tid i stadsmiljö och där löpning och promenader är den mesta möjliga aktiviteten, då är det också bra att välja en Thule produkt som passar ens förutsättningar för detta. Skulle man bo i en del av Sverige som har snö under halva delen av året samtidigt som man älskar att åka längdskidåkning, ja då kan det vara klokt att också välja en anpassad produkt för detta. Obs! Kit för längdskidåkning säljes oftast separat.

Tycker du om att cykla så är en bra multivagn från Thule att rekommendera. Välj mellan en vagn som är avsedd för ett barn eller för två barn. Vi kan garantera att barnen kommer att älska cykelturen lika mycket som du själv. Gillar man att springa i stadsmiljö samtidigt som man även gillar att springa i varierad terräng i skog och mark, ja då är succén Thule Glide 2 med sitt 16-tumsframhjul och sina 18-tumsbakhjul helt rätt produkt för dig.

Andra frågor och svar om Thule joggingvagnar

Är en Thule joggingvagn enkel att ha med sig på resan?

Thules modeller är otroligt enkla, lätta och smidiga att ha med sig när du ska ut på resande fot. Alla modeller är hopfällbara och tar liten plats. Thule Glide 2 har exempelvis hopfälld ett mått av endast 93.5 x 58 x 33 cm och väger enbart 10.8 kg.

När det gäller mulitaktiviteter, vilken Thule springvagn är bäst?

Om man vill ha en multivagn som klarar av alla aktiviteter som vagnen är designad för, det vill säga löpning, promenader, cykling och längdskidåkning, då ska man välja någon av modellerna Chariot Sport eller Chariot Cross.

Vad är viktkapaciteten på joggingvagnarna?

Viktkapaciteten varierar från produkt till produkt och är också beroende på om vagnen är en enkelvagn eller en dubbelvagn. Klicka dig in på den produkt som du är intresserad av så kommer du också att se vagnens totala viktkapacitet.

Vilken joggingvagn passar bäst för mest varierad terräng som i skog och mark?

Här finns flera olika produkter att välja mellan. Vilken produkt man anser vara bäst beror mycket på personlig tycke och smak. Det är dock bra att välja en produkt som är stabil men som ändå är lätt och enkel att kunna manövrera. Att vagnen har ett säkert och bekvämt säte med vadderad 5-punktssele, bra fjädring, vridhandbroms och större hjul för att klara av den varierade terrängen är också viktigt. En produkt som uppfyller alla dessa krav och betydligt mer därtill är Thule Glide 2.

Vad gör jag om min Thule löpvagn skulle behöva repareras?

Om din vagn skulle behöva repareras så vänd dig till närmaste Thule-återförsäljare för att få hjälp med reparation. Närmaste Thule-återförsäljare kan även hjälpa dig med att beställa reservdelar. Du hittar närmaste Thule- återförsäljare via hemsidan thule.com.

Hur gammal bör mitt barn vara innan jag kan börja använda en Thule Chariot vagn?

Du kan börja promenera på slät terräng så fort ditt barn är nyfödd. Rekommendationen är att du i sådana fall använder Thule Infant Sling eller sätter vagnen i en lutande sittplats tillsammans med en Thule Baby Supporter. När barnet är sex månader så kan du börja att jogga i slät terräng tills dess att ditt barn hunnit att fylla ett år. Även här så är det rekommenderat att använda en Thule Infant Sling i lutande sittplats med en Thule Baby Supporter.

En Thule Chariot vagn kan även börjas att användas för längdskidåkning när barnet blivit 6 månader. Preparerade spår för längdskidåkning i lagom temperatur är att rekommendera. Då ditt barn kommer att sitta stilla så se alltid till att barnet har det varmt och bekvämt, kortare turer är rekommenderade till en start. Cykling med en Thule Chariot vagn kan börjas med när barnet kan sitta upprätt och utan din konstanta uppsyn. Från ca 10-12 månaders ålder brukar detta kunna bli aktuellt även om det som alltid kan skilja sig stort från barn till barn och deras personliga utveckling.  Vår rekommendation är att barnet alltid har hjälm på sig inuti vagnen oavsett aktivitet.

Hur rengör jag min joggingvagn?

Du kan enkelt spola av vagnen med ljummet vatten. Dessutom så kan du även välja att handtvätta vagnen med mjuk och våt trasa. Produktens vadderade sätena inuti vagnen är löstagbara och enkla att rengöra med fuktig trasa. Det ergonomiska handtaget kan också enkelt rengöras med fuktig trasa. När du köper en joggingvagn från Thule så får du också en instruktionsbok medföljande om hur du tar hand om din joggingvagn på allra bästa sätt. Genom att ta hand om och vårda din joggingvagn från Thule på bästa sätt så får du också en fantastisk produkt som kommer att hålla i massor av år framåt.

Tillverkar ni joggingvagnarna själva?

Nej vi på joggingvagnar.se tillverkar inga egna joggingvagnar till försäljning, v har heller inget lager av produkter. Vi på joggingvagnar.se rekommenderar enbart våra samarbetspartners joggingvagnar från Thule. För att vi gör detta så får vi också en mindre ersättning som tack för hjälpen.